De klanten

U wilt zoveel mogelijk verkopen én u wenst tevreden klanten. Het gaat tenslotte om de wensen en behoeften van de klant. Hoe krijgt u die boven tafel? Hoe speelt u daarop in? Onze managers zijn resultaat gedreven, inventariseren de markt en ontwikkelen in nauw overleg midden- en lange termijn accountplannen.

De mensen
Onze Interim Salesmanagers hebben jarenlange ervaring als salesmanager en/of directeur. Zij hebben zich ontwikkeld in het key accountmanagement en zijn vaardig in het beheren van grote of strategische accounts. Met hun academische en/of universitaire opleidingen en gedegen werkervaring zijn zij in staat om te adviseren op het gebied strategie, bedrijfskunde en economie.

Succesvol investeren in 10 fasen
Initiative ziet het aantrekken van een Interim Manager voor uw organisatie als een investering. Bij een investering hoort een gedegen besluitvormingsproces. Met het doel optimaal rendement van uw investering: blijvende verbeteringen in uw organisatie. Onder het motto "Putting Concepts in to Business" hebben wij onze kennis en ervaring rond dit proces gebundeld in een brochure. Vraagt u deze aan via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  of bel 020- 658 6256.