Ieder bedrijf die een unieke serie producten of diensten heeft ontworpen, realiseert zich dat na alle investeringen gedaan ter voorbereiding, de "time to market" essentieel is in 1 van de grootste, maar ook 1 van de meest gefragmenteerde markten van de wereld, de Europese markt.

De juiste channels en channel partners in verschillende Europese regio''s selecteren is van essentieel belang om te slagen op de Europese markt.

Wij kennen de markt, wij kennen de spelers en al onze medewerkers zijn senior sales executives die gretig en agressief zijn in het succesvol maken van uw bedrijf in Europa.


Channel Development

International Channel Development Europe (ICD) is een business unit van Initiative gespecialiseerd in Channel Development voor ICT bedrijven, die hun zaken op de Europese markt willen vestigen of uitbreiden. Als u meer wilt weten download dan onderstaande info over de manier waarop wij u kunnen assisteren met het opzetten van behoorlijke en winstgevende sales channels in Europa.Interim Account Management

In de sterk concurrerende ICT markt van tegenwoordig is het van het grootste belang dat u een betrouwbare en agressieve sales representative ter plaatse heeft, die in staat is om uw commerciële doelen te verwezenlijken. Als u wilt weten hoe ICD Europe uw sales team kan versterken op een tijdelijke basis, download dan onze PDF.File.