De klanten
Zeker nu kiest u vaker voor Executive Interim Management om ingrijpende en complexe veranderingen in uw organisatie te realiseren. Het inhuren van een Executive Interim Manager moet daarom als een investering worden beschouwd.

De mensen
Initiative's Interim Management staat voor het continu inspireren van opdrachtgevers. Up-to-date kennis en inzicht staan daarbij centraal. Onze managers hebben minstens vijf jaar managementervaring op directie- of MT-niveau . Met een breed loopbaanprofiel (in diverse branches en functietypen) en meerdere succesvol afgeronde opdrachten als interim manager zijn ze uw ideale "sparringspartner".

Succesvol investeren in 10 fasen
Initiative ziet het aantrekken van een Interim Manager voor uw organisatie als een investering. Bij een investering hoort een gedegen besluitvormingsproces. Met het doel optimaal rendement van uw investering: blijvende verbeteringen in uw organisatie. Onder het motto "Brains, Ideas and Communication"  hebben wij onze kennis en ervaring rond dit proces gebundeld in een brochure. Vraagt u deze aan via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  of bel 020- 658 6256.