De behoeften
Bedrijven hebben groeiambities. Groei betekent zowel kwantiteit als kwaliteit. Business Innovation "Putting Concepts in to Business"- is een sterke motor voor groei op korte en langere termijn.

De mensen
Initiative's Business Innovators kennen de uitdagingen voor het management van grotere bedrijven bij het vormgeven van groei- en innovatieprocessen en helpt bij het vinden van concrete oplossingen.

Innovatietools
Initiative helpt ondernemingen om sneller en effectiever hun diensten, producten en businessmodellen te innoveren. Daarmee ondersteunen wij onze opdrachtgevers om hun groeidoelstellingen te realiseren.
Wij gebruiken een aantal instrumenten en methodieken om bedrijven te helpen met innovatievragen. De toepassing van deze middelen versnelt werkprocessen en verbetert de kwaliteit van innovatieresultaten .
Onder het motto "Brains, Ideas and Communication" hebben wij onze kennis en ervaring rond deze tools gebundeld in een Toolboek. Vraagt u deze aan via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  of bel 020- 658 6256.