De mensen
Onze Interim e-Marketeers spelen direct in op veranderingen in de markt. Wij handelen niet alleen snel maar tevens doelgericht. Het is onze taak (in nauw overleg met u) organisatiedoelen om te zetten in acties die tot succesvolle resultaten leiden. Onze Interim Marketeers zetten concepten om in "business".

De competenties en behoeften
Organisaties hebben te maken met steeds veranderende klantbehoeften. Onze Interim eMarketeers weten wat er leeft bij uw doelgroep. Wij segmenteren en bereiken uw doelgroep via verschillende kanalen. Onze resultaten zijn meetbaar. Wij weten wat er speelt in de markt.

Succesvol investeren in 10 fasen
Initiative ziet het aantrekken van een Interim Marketeer voor uw organisatie als een investering. Bij een investering hoort een gedegen besluitvormingsproces. Met het doel optimaal rendement van uw investering: blijvende verbeteringen in uw organisatie. Onder het motto "Brains, Ideas and Communication" hebben wij onze kennis en ervaring rond dit proces gebundeld in een brochure. Vraagt u deze aan via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  of bel 020- 658 6256.