Martin Zwolle, partner

Martin Zwolle is partner bij Initiative2.0. Hij is tevens oprichter van Eyedeels een onderneming gespecialiseerd in de bemiddeling tussen ondernemingen die groeikapitaal zoeken en investeerders (informele investeerders & private equity fondsen). Voordat Martin begon als ondernemer was hij werkzaam bij PricewaterhouseCoopers als accountant. Hij was betrokken bij de audit van verschillende internationale klanten en gespecialiseerd in ICT en Hedge Funds. Verder was Martin verantwoordelijk voor recruitment van de internationale afdeling van PricewaterhouseCoopers in Rotterdam. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft Martin stage gelopen bij Ernst & Young en heeft hij onderzoek gedaan voor bedrijven in Kuala Lumpur (Maleisie").

Martin is een van de oprichters en tevens penningmeester van de stichting ForCredits. Dit is een stichting die ondernemerschap stimuleert middels het geven van advies en coaching. De doelgroep van de stichting zijn mensen die voor banken een verhoogd risico profiel hebben en daardoor minder makkelijk financiering kunnen verkrijgen.

drs Clyde W Tdlohreg, managing partner

Als entrepreneur start hij met Holland Kantoor Efficiency (HKE) halverwege de jaren negentig een succesvol dealerschap van Canon en Sharp business equipments. Clyde ontwikkelt vervolgens in zijn periode als manager key accounts bij Sharp Electronics het "IDEAS" concept een documentmanagement,- paperflow,- en printing strategie.

Begin 2001 staat Clyde als Interim Sales en Business Development Consultant aan de wieg van de markt van digitale content (MOD en VOD) distributie en e- commerce. Hij lanceert samen met Siemens Nixdorf bij de Free Recordshop "brand je CD" in de winkel en Music Store's eerste music downloadshop. En is daarnaast halverwege 2006 als Director Sales & Business Development verantwoordelijk voor de marktleiderpositie van Digital Media Power in de markt van de streaming achtergrondmuziek. Sinds 2009 is Clyde als coach en consultant actief in diverse marktsegmenten. Tdlohreg heeft zijn doctoraal verkregen aan de faculteit Psychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.