News - Nieuwsarchief

November  2012 Initiative 2.0 bouwt aan Food2Live.nl®.

Food2live.nl® is een nieuwe verkoop en consulting dienst gericht op de wellness & fitness industrie. Na uitgebreid onderzoek naar de wellness & fitness industrie lanceert Initiative2.0 per januari 2013 Food2Live.nl, your way to Fitness.
Food2Live.nl®, de in samenwerking met AandeKeukentafel.com ontwikkelde dienst, ondersteunt zelfstandige therapeuten, coaches en voedingsdeskundigen bij en met het aanbieden van hun diensten aan de wellness & fitness industrie.

Food2Live.nl® is o.a powered by www.therapistonline.nl. Hierdoor levert Food2live.nl unieke applicaties die helemaal gericht zijn op de therapeut/voedingsdeskundige, de business partner het Fitness centre en de wensen van hun patiënten/cliënten/leden. Zo bedachten en ontwikkelden Food2Live een efficiënte online agenda en de mogelijkheden een online chat of videoconsult (met webcam) af te nemen. Voor de lancering maakt Initiative 2.0 gebruik van de inzichten en concepten van haar ervaren marketeers.

Voor meer informatie: neem contact op met Olivia Krom , business manager Food2Live.nl via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of bel 020- 658 62 56.